A cui este vina ca nu ai succes?

principii

Te rog sa raspunzi sincer la aceasta intrebare si abia apoi sa citesti in continuare.

A cui este vina ca nu am succes, ca nu traiesc viata pe care mi-o doresc?

Acum, ca ai raspuns la intrebare, sa mergem mai departe.

Am scris intr-un articol anterior despre cele 17 principii ale succesului pe care Napoleon Hill si W. Clement Stone le-au descoperit dupa ce au studiat viata a sute de oameni.

Eu am aceste principii notate pe o coala A4, pe care am lipit-o pe usa dulapului pentru a le vedea cat mai des si pentru a-mi aminti in fiecare zi ce am de facut daca vreau sa vad schimbari in viata mea.

Aceste principii sun practic o reteta spre succes. Urmandu-le poti ajunge acolo unde iti doresti, iti poti indeplini toate visurile.

Iti recomand ca in fiecare seara sa iti aloci zece minute pentru a analiza actiunile tale din ziua respectiva si pentru a raspunde la intrebarea:

Actiunile mele de azi au avut la baza macar unul din cele 17 principii?

Ia fiecare principiu in parte si vezi daca l-ai aplicat in ziua respectiva. Nu zic ca in fiecare zi ar trebui sa aplicam toate cele 17 principii (cel putin nu la inceput), dar macar 2-3 putem aplica fara problema.

Fa acest exercitiu in fiecare seara, la inceput, iar cu timpul iti recomand sa-l faci ori de cate ori ai putin timp liber (in autobuz, cand mergi la cumparaturi, cand iei o pauza, etc.).

Cu timpul te vei obisnui sa traiesti fiecare moment din zi respectand aceste principii.

Dupa ce raspunzi prima oara la intrebarea: “Actiunile mele de azi au avut la baza macar unul din cele 17 principii?”, te rog sa compari raspunsul la aceasta intrebare cu raspunsul de la prima intrebare: “A cui este vina ca nu am succes, ca nu traiesc viata pe care mi-o doresc?”.

Sunt curios la ce concluzie ai ajuns in urma acestei comparatii.

PS: Daca vrei cele 17 principii pentru a le scoate la imprimanta si pentru a le pune undeva la vedere, le poti descarca de aici.

Urmeaza-ti fericirea!

Cu drag,

Togan Dragos.

PS: Fa cunoscute aceste principii si prietenilor tai.

dezvoltare personala 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *