Acceseaza intreaga cantitate de energie din interiorul tau

energie

Lipsa de energie este una din problemele (scuzele) principale cu care se confrunta majoritatea oamenilor cand vine vorba de a face o schimbare, de a-si imbunatati viata.

Am pus in paranteza “scuzele” pentru ca de fapt aceste probleme sunt mai degraba niste scuze gasite de minte pentru a evita schimbarile si iesirea din zona de confort.

O scuza este si lipsa de energie.

Inainte de a te enerva si de a spune ca pentru tine asta nu este o scuza ci un fapt real, lasa-ma, te rog, sa-ti explic de ce spun asta.

Probabil muncesti 8-10 ore pe zi si dupa programul de lucru simti ca esti epuizat complet si odata ajuns acasa nu mai ai chef sa faci nimic. Simti nevoia sa stai, sa te relaxezi, pentru a-ti reincarca bateriile.

Indiferent daca te regasesti sau nu in situatia de mai sus, te invit acum sa-ti imaginezi ca te intorci de la munca, dupa o zi incarcata si ca singurul lucru pe care vrei si mai ai energie sa-l faci este un dus, dupa care te bagi in pat. Simti ca nu mai ai energie deloc cand incepe sa sune telefonul. Vocea din telefon iti da o veste foarte buna, pe care o astepti de mult timp (esti chemat la un interviu la care iti doresti foarte mult sa mergi, ai castigat la un concurs, primesti o propunere de colaborare foarte avantajoasa, etc.).

Acum vreau sa-ti imaginezi care va fi reactia ta dupa terminarea convorbirii. Vei continua sa zaci in pat pana iti vei recapata energia sau pur si simplu vei uita complet ca esti epuizat si vei sari din pat cu intentia de a sarbatori primirea vestii?

Mai mult ca sigur vei gasi energia necesara pentru a te bucura.

Acest lucru poate parea normal si poate chiar ai trait experiente de genul asta in realitate.

Dar te-ai intrebat vreodata de ce se intampla asa?

De unde a aparut acel surplus de energie?

Ei bine, intotdeauna exista energie in interiorul nostru, al fiecaruia…..trebuie doar sa gasim propria cale prin care sa ajungem la ea si sa o aducem la suprafata.

Nu te gandi acum ca poti munci zile intregi fara odihna si fara hrana. Acestea sunt esentiale pentru a-ti mentine corpul sanatos.

Ceea ce vreau eu sa spun este ca, dispui de mai multa energie decat crezi.

Aceasta energie poate fi accesata prin: entuziasm, emotii pozitive, adrenalina.

Odata ce mintea va simti prezenta entuziasmului si a emotiilor pozitive va renunta la a mai crea scuze si te va sustine in ceea ce vrei sa faci. Ea iti vrea doar binele numai ca nu stie exact ce inseamna asta pentru tine.

Angajeaza-te in activitati care iti trezesc entuziasmul si vei gasi, cu siguranta, foarte multa energie pentru a le duce la bun sfarsit.

Cu drag,

Togan Dragos.

Comments

comments

One thought on “Acceseaza intreaga cantitate de energie din interiorul tau

  1. Sunt de acord ca avem mai multa energie decat credem. Sunt multi oameni ca mine si ca tine care alearga maratoane 😀 insa cel mai adesea avem nevoie si de un scop in viata pentru a accesa acele resurse nebanuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *