Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul

calugarul care si-a vandut ferrari-ul

CALUGARUL CARE SIA VANDUT FERRARIUL” este povestea lui Julian Mantle, un avocat faimos, care din cauza stilului de viata dezechilibrat ajunge
la un pas de moarte suferind un atac de cord intr-o sala de tribunal aglomerata. Colapsul fizic îi genereaza o criza spirituala obligandu-l sa-si infrunte conditia si sa caute raspunsuri la cele mai importante intrebari ale vietii. Sperand sa-si gaseasca fericirea si implinirea, el porneste intr-o calatorie extraordinara in care descopera un remarcabil sistem de eliberare a potentialului mintii, trupului si sufletului, invatand sa traiasca cu mai multa pasiune, cu un scop bine definit si intr-o pace deplina.

Imbinand in mod stralucit intelepciunea spirituala nemarginita a Estului cu principiile de succes avansate ale Vestului, aceasta poveste te inspira si iti arata pas cu pas calea pentru a-ti trai viata cu mai mult curaj, in armonie, abundenta si bucurie.

In cartea “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” sunt prezentate, sub forma unei fabule frumoase,  cele sapte virtuti atemporale ale unei vieti iluminate.

Eu doar le voi enumera si te voi lasa pe tine sa citesti mai multe despre fiecare.

Cele sapte virtuti atemporale ale vietii iluminate:

– Stapaneste-ti minteacarti de dezvoltare personala

– Urmeaza-ti scopul

– Exerseaza kaizen-ul

– Traieste disciplinat

– Respecta-ti timpul

– Serveste-i pe ceilalti in mod altruist

– Imbratiseaza prezentul

Lectura placuta!

PS: Ajuta-ti prietenii sa cunoasca cele sapte virtuti ale vietii…da un share!

arrow4-red

 

Daca te-am facut curios si vrei sa citesti aceasta carte poti verifica ofertele de mai jos pentru a vedea care este cea mai avantajoasa. Nu pot face eu o recomandare pentru ca ofertele se schimba de la o zi la alta.

oferta elefant

oferta libris
oferta emag

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *