“Cartea despre EGO”

ego

Oricat de optimisti am fi si oricat de mult ne-am concentra asupra partii pline a paharului cred ca toti avem momente in care intampinam dificultati si ajungem la concluzia ca viata poate fi uneori grea.

Din ce in ce mai greu gasim persoane de incredere, dornice sa asculte si sa ajute fara avea un interes ascuns si chiar si atunci cand gasim nu prea suntem capabili sa le recunoastem pentru ca ne-am obisnuit sa fim precauti si sceptici si sa stam mereu cu garda sus.

Aceasta situatie in care am ajuns sa traim in ziua de azi cred ca se datoreaza in mare parte ego-ului care s-a dezvoltat in fiecare dintre noi.

Osho ne invata tot ce trebuie sa stim despre acest dusman interior. Pe de o parte, ne explica cum ii putem observa prezenta si modalitatile prin care actioneaza si pe de alta parte, ne ajuta sa scapam de el.inteligenta emotionala

Oricate schimbari am face in exteriorul nostru nu vom reusi sa obtinem rezultatele dorite daca nu schimbam ceva si in interior.

Cartea despre EGO” poate fi un inceput bun. Ea are potentialul de a genera acea schimbare interioara de care avem atat de mare nevoie.

Lectura placuta!

Un share pentru ca aceasta carte sa poata ajuta cat mai multe persoane.

arrow4-red

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *