Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate in pragul mortii

cele-mai-mari-5-regrete-ale-persoanelor-aflate-in-pragul-morţii_1_fullsize

Cartea “Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate in pragul mortii” descrie experienta autoarei, Bronnie Ware in perioada cand aceasta ingrijea bolnavi in stadiul final.
Faptul ca acesti oameni stiau ca o sa moara intr-un viitor apropiat, ii facea sa-si evalueze viata si sa constate ca puteau face lucrurile diferit, puteau alege altceva si puteau muri impacati, atat cu ei insisi, cat si cu alegerile facute.

Din pacate traim intr-o societate care ne vrea intr-un anumit fel, iar pentru asta ne sunt implantate, cat de mici, multe convingeri si idei cu care noi nu rezonam, insa copii fiind, nu ne putem apara de aceste credinte daunatoare si le consideram bune.

Citind aceasta carte veti constata ca e un foarte bun prilej de a va reevalua propria viata si deciziile facute pana acum si mai ales motivatiile care au stat la baza acestor decizii, pentru ca moartea chiar daca e un subiect tabu momentan e singura certitudine a acestei vieti. Acest lucru nu trebuie sa ne sperie ci din contra, sa ne motiveze sa schimbam acum traiectoria propriei vieti, sa ne asumam responsabilitatea pentru alegerile facute si daca dorim sa facem altele, este suficient curajul si determinarea pentru a alege alt drum in viata.

Povestea scrierii acestei carti este interesanta. Initial autoarea a publicat un articol care a avut peste 3 milioane de vizualizari, lucru ce a determinat-o sa detalieze experienta ei legata de aceste, cele mai mari 5 regrete.

Tonul cald, placut, plin de compasiune si iubire, fac lectura foarte placuta si totodata zguduitoare.

Mai multe poti afla citind “Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate in pragul mortii

Recomandare facuta de Viorel Smeu.

Urmeaza-ti fericirea!

Comments

comments

2 thoughts on “Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate in pragul mortii

    • Unii vad o publicitate mascata, altii vad o recomandare de carte buna . . . fiecare ce doreste sa vada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *