Cele patru legaminte

cele patru legaminte

Cele patru legaminte”, de Don Miquel Ruiz, este o carte “de buzunar”, foarte micuta si usor de citit si bineinteles cu un continut extraordinar de valoros.

Ca prezentare m-am decis sa va redau ce a scris autorul pe spatele cartii.

Este un mic rezumat si consider ca este tot ce trebuie pentru a va trezi interesul asupra acestei carti.

Fiti impecabili in tot ceea ce spuneti! Nu rostiti decat adevarul. Nu afirmati decat ceea ce ganditi cu adevarat. Nu folositi cuvintele pentru a jigni sau pentru a barfi, lucru valabil inclusiv pentru voi. Aplicati puterea cuvantului in sensul adevarului si al iubirii.

Nu luati nimic la modul personal! Nimic din ceea ce fac altii nu are vreo legatura cu voi. Tot ce afirma si tot ce fac ei este proiectia propriei lor realitati, a propriului lor vis. Daca deveniti imuni la opiniile si la actiunile celor din jur, nu veti mai fi victimele unei suferinte inutile.dezvoltare personala

Nu faceti presupuneri inutile! Cautati in voi curajul de a pune intrebari si de a exprima ceea ce doriti cu adevarat. Comunicati cu cei din jur cat mai clar cu putinta, evitand astfel neintelegerile, tristetea si dramele inutile. Acest legamant este suficient pentru a va transforma radical viata.

Faceti intotdeauna tot ce va sta in putere! Nu uitati insa ca eficienta noastra maxima se schimba de la o clipa la alta, la fel cum starea organismului difera atunci cand acesta este sanatos de momentul cand este bolnav. Indiferent de circumstante, faceti tot ce va sta in putere. Veti evita astfel autojudecarea, criticile si regretele inutile.”

Cartea o puteti achizitiona de aici.

Nu imi mai ramane decat sa va urez: spor la citit!

PS: Da un share daca vrei ca cele patru legaminte sa fie cunoscute de cat mai multe persoane.

arrow4-red

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *