Cheia succesului. Gandirea pozitiva

Cheia succesului, gandirea pozitiva

Cartea, “Cheia succesului. Gandirea pozitiva”, este genul de carte care iti da impresia ca vorbeste exact despre problemele tale de parca ar fi fost scrisa numai pentru tine. Este o carte care are puterea de a  aduce o schimbare in viata ta, dar trebuie sa te avertizez ca nu este suficient doar sa o citesti. Trebuie sa depui putin efort pentru a pune in aplicare tot ce srie in aceasta carte.

“Pentru tot ceea ce merita sa ai in viata, merita sa si muncesti.” – Andrew Carnegie

In carte gasesti solutii la problemele tale si pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea viata pe care ti-o doresti. Depinde doar de tine daca esti dispus sa platesti pretul prin timp si munca.

De-a lungul a 20  de ani, Napoleon Hill a intervievat peste 500 de oameni de succes pentru a descoperi secretele care se ascunde in spatele lor. carti de dezvoltare personala

Toate concluziile la care a ajuns in urma acestor ani de munca se afla in aceasta carte.

Cheia succesului. Gandirea pozitiva” iti va dezvalui care sunt cele 17 principii ale succesului si te va invata cum sa beneficiezi la maxim de puterile subconstientului tau.

Cartea o poti comanda de aici.

Spor la citit si nu uita sa iei notite. Este foarte important sa-ti notezi intr-o agenda cele mai importante idei din toate cartile pe care le citesti.

Astept parerile tale cu privire la carte.

Cu drag,

Togan Dragos.

arrow4-red

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *