Codul emotiilor

codul emotiilor

Iti vine sa crezi sau nu, tu esti cel/cea care alege ce emotie sa traiasca in diferite situatii.

Este drept ca in functie de eveniment, exista emotii care vin in mod natural, automat si iti creaza falsa impresie ca sunt singurele ce pot fi traite in momentul respectiv.

Adevarul este altul si este greu de acceptat. Emotiile pot fi alese sau cel putin poate fi aleasa durata si/sau intensitatea lor.

Odata ce ai realizat ca acest lucru este posibil nu ai facut decat sa treci doar un mic prag spre o viata linistita, fara emotii negative.

Aceasta constientizare se petrece la nivel constient si reprezinta prima etapa.emotii

Pentru a trece si de etapa a doua trebuie sa scapam de emotiile pe care le-am trait in trecut (majoritatea persoanelor au asemenea emotii) si pe care nu le-am depasit cu adevarat. Ele, nu numai ca au lasat o amprenta asupra noastra, ba chiar au ramas captive in interiorul nostru.

Autorul le numeste “emotii nerezolvate captive” si ne explica cum ele ne influenteaza intr-o foarte mare masura prezentul desi nu suntem constienti de existenta lor.

Bradlay Nelson ne prezinta in cartea “Codul emotiilor” o serie de metode prin care putem identifica si elimina aceste emotii ramase captive in interiorul nostru pentru a ne putea bucura de o viata linistita si fericita.

Spor la citit!

PS: Un share pentru ca aceasta carte sa ajute cat mai multe persoane sa se elibereze de emotiile ramase captive.

arrow4-red

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *