Crede in indeplinirea visurilor

“Gata, trebuie sa-mi revin, este doar un vis.” Iti par cunoscute aceste vorbe? Le-ai auzit la cei din jurul tau? Eu cred ca da. Le-ai auzit foarte des si inca de mic copil si astfel ele au intrat in mintea ta si acum te auzi pe tine rostindu-le.

Ceea ce gandesti, ceea ce-ti doresti nu este doar in vis, este Visul, prima etapa in obtinerea a ceea ce-ti doresti. Totul incepe cu un vis iar realizarea lui depinde de modul de gandire: “gata. trebuie sa-mi revin, este doar un vis” sau “am un vis si voi face tot ce-mi sta in putere sa-l duc la indeplinire”.

Primul obstacol de care trebuie sa treci in realizarea unui vis este increderea in tine, increderea in fortele proprii.

Nu-ti mai pune piedica singur(a) si nu te mai pedepsi singur(a) (caci asta faci cand gandesti: gata, trebuie sa-mi revin, este doar un vis pe care nu il pot realiza). Ce te costa sa spui: hai sa vad ce pot face azi pentru realizarea visului meu.

Cunosc multe persoane care au ganduri pesimiste. Merg inainte pentru ca asta e viata, din cand in cand au parte de unele intamplari placute dar probabil se gandesc ca a fost doar o intamplare si ca lor nu li se poate intampla asa ceva in mod repetat.

Intotdeauna m-am considerat un realist si uneori chiar un optimist dar am avut si unele probleme cu schimbarile, parca nu sunt pentru mine. Ceea ce vreau sa spun este ca inteleg cat este de greu sa o iei de la capat, sa incerci ceva nou dar ma lupt din rasputeri cu modul meu de gandire. Incerc sa elimin cat mai multe ganduri negative si sa le inlocuiesc cu unele pozitive.

Lumea a ajuns sa trateze visurile ca pe niste vise. Le trece ceva prin minte, isi doresc ceva dar se gandesc ca nu au de ce sa lupte pentru realizarea lor pentru ca oricum va veni momentul in care va trebui sa se trezeasca si sa infrunte realitatea. Ceea ce le scapa este ca realitatea este cea pe care ei si-o creaza.

Indrazneste sa visezi, nu ai nimic de pierdut, ai doar de castigat. Ce tot spun eu aici, normal ca ai ceva de pierdut, poti pierde ore de uitat la televizor sau de stat pe internet insa poti avea parte si de unele castiguri nesemnificative cum ar fi experienta pe care o poti acumula sau daca ai putin “noroc” iti poti indeplini visurile. Alegerea iti apartine, tu decizi ce este mai important pentru tine.

Comments

comments

2 thoughts on “Crede in indeplinirea visurilor

  1. Minunat articol…De curand am gasit un citat care, in mod paradoxal pentru unii, “m-a trezit” din realismul pe care il traim zi de zi: “If you can dream it, you can do it”, W. Disney. Asa ca…hai sa ne urmam visele, pentru ca ele nu sunt altceva decat dorinte care se cer implinite! ­čÖé

  2. Ms:). Visurile nu pot fi implinite fara energia corespunzatoare. De multe am patit ca motivatia de moment sa-mi dea suficienta energie pentru cateva zile dar imediat cum motivatia disparea disparea si energia. Constientizand acest lucru am ajuns sa scriu acest articol. Nu puteam incepe sa lucram la un vis daca avem probleme cu energia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *