“Cuvinte care schimba minti”

cuvinte care schimba minti

Cuvinte care schimba minti” este o carte care mi-a depasit cu mult asteptarile. Ma asteptam sa fie o carte care se bazeaza in mare parte pe tehnici de persuasiune. Spre surprinderea mea, pe langa faptul ca te ajuta sa stapanesti limbajul de convingere si sa vorbesti pe intelesul tuturor, te invata si cum sa intelegi mai bine, atat comportamanetul celor din jur, cat si al tau.

Nu este o carte care iti ofera doar solutii ci iti explica si de ce functioneaz acele solutii. Cu alte cuvinte nu raspunde doar la intrebarea “cum?” ci si la intrebarea “de ce?”.

Cuvinte care schimba minti” descrie foarte amanuntit Profilul Lingvistic si Comportamental, numit si Profilul LAB, creat de Rodger Bailey.

Odata stabilit care este profilul tau LAB si profilul celorlalte persoane cu care intri in contact iti va fi mult mai usor sa legi relatii armonioase si de durata.

Vei intelege care iti sunt tiparele motivationale si tiparele de lucru reusind in felul acesta sa depistezi ce anume iti declanseaza motivatia, care este mediul de munca de care ai nevoie, tipul de sarcini care ti se potrivesc, care este reactia ta la stres si modalitatile prin care te lasi convins de ceva.

Stabilirea Profiluli LAB te va ajuta sa descoperi care job este cel mai potrivit pentru tine si ce anume trebuie sa raspunzi la anumite intrebari puse la interviul de angajare pentru a fi sigur ca primesti job-ul.

Daca esti de partea cealalta (angajator), cartea “Cuvinte care schimba minti” te va ajuta sa angajezi persoanele potrivite si sa alcatuiesti o echipa unita care va face tot posibilul sa-si atinga obiectivele.

Din punctul meu de vedere aceasta este o carte pe care trebuie sa o citesti neaparat. Imi pare rau ca nu am citit-o mai demult, dar probabil acum a fost randul ei :).

Fara doar si poate intra in top cinci al cartilor de dezvoltare personala care mi-au schimbat viata si perceptia asupra ei, alaturi de :

Un pamant nou;

Schimband gandirea, iti schimbi viata;

Cheia succesului, gandirea pozitiva;

Saptamana de lucru de 4 ore.

Citeste “Cuvinte care schimba minti” si te vei intelege mai bine atat pe tine cat si pe cei de langa tine.

Urmeaza-ti fericirea!

Cu drag,

Togan Dragos.

PS: Nu uita sa dai un share

arrow4-red

Comments

comments

One thought on ““Cuvinte care schimba minti”

  1. Pingback: Invata sa gandesti! | Dezvoltare personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *