Inteligenta Emotionala 

Fii Inteligent Emotional!

 

Vrei sa stii ce inseamna Inteligenta Emotionala?

Vrei sa stii ce cuprinde acest domeniu?

Vrei sa stii daca mai este nevoie sa lucrezi la acest capitol?

Vrei sa stii cum te poate ajuta dezvoltarea Inteligentei Emotionale?

Vrei sa stii cum sa-ti dezvolti Inteligenta Emotionala?

cover

Daca ai raspuns pozitiv macar la o intrebare inseamna ca vei gasi util acest ebook scris de mine pe care ti-l ofer cadou.

 

 

 Stiai ca Inteligenta Emotionala este responsabila in proportie de 80% de calitatea vietii tale si de succesul pe care il ai?

Obisnuiesti sa:

– cauti mereu validare?

– vrei sa controlezi fiecare situatie si persoanele din jurul tau?

– respingi criticile fara a le analiza?

– eviti inceperea unui proiect pentru ca iti este frica de esec?

– iei decizii pripite?

Ghici ce…Inteligenta Emotionala este responsabila de aceste aspecte.

Stiai ca reprimarea emotiilor este cauza principala in aparitia bolilor?

Stiai ca sunt oameni cu un IQ de 150-160 care lucreaza pentru altii cu un IQ de 90-100?

Cum se explica acest fapt?

Foarte simplu…Nu si-au dezvoltat Inteligenta emotionala.

Castiga-ti independenta emotionala!

 

Descarca Gratuit Ebook-ul!

arrow11-red

 

PS: Nu uita sa dai un share sau un like pentru ca informatiile sa ajunga la cat mai multe persoane.

dezvoltare personala

25 thoughts on “

 1. Foarte informativ ebook-ul, ca dovada ca am de lucrat (mai mult decat credeam) in acest domeniu.
  Si multumesc anticipat pentru carti 🙂

 2. Cartea este foarte bine documentata si prezinta cu mare precizie starea emotionala a fiecarui individual pe care il/o intilnim in viata. Testele sunt o sursa excelenta de verificare a fazei de crestere si maturizare emotionala individuala la care din fericire si experienta sau poate amindoua am ajuns fara doar si poate la o maturitate emotionala care exceleaza. Cred ca pot sa ajut pe altii sa devina mai maturi si inteligenti emotional in acest domeniu. 🙂

 3. Buna ziua, Dragos,
  Am citit cartea ta mi-am dat seama cat de mult mai am de “lucru” cu mine insami si, mai ales, cate resurse din mine au ramas nedescoperite.
  Cartea ta reprezinta un fel de sinteza bine documentata a conceptului de inteligenta emotionala ceea ce o face foarte usor de citit. Iti multumesc frumos!!!
  Iti doresc succes in noul an, in toate proiectele pe care le vei intreprinde si astept cu nerabdare alte articole interesante!

 4. Multumesc foarte mult pentru ebook . E foarte bine realizat , iti starneste curiozitatea in acest domeniu foarte important al inteligentei emotionale, domeniu care nu e prea dezvoltat in tara noastra.

 5. Am inceput sa citesc in urma nu cu mult timp cartea lui Daniel Goleman si sunt incantat de informatiile pe care mi le ofera. Ebookul nu face decat sa sintetizeze multitudinea de informatii din carte si sa ajute la o intelegere mai usoara a acestora. Voi continua sa citesc si cartea bineinteles, sunt lucruri deosebit de interesante care ar trebui cunoscute de fiecare dintre noi. Consider si testele foarte utile in cunoasterea propriului caracter.

 6. M-a preocupat in trecut subiectul inteligentei emotionale, site-ul tau m-a facut sa-l reiau un pic iar cartea e (re)introducerea de care aveam nevoie. Multumiri pentru ceea ce faci!

 7. Buna, Dragos!
  Iti multumesc pentru ebook, dar si pentru bonusurile atasate. Sinteza ta privind inteligenta emotionala este foarte utila celor care cauta raspunsuri privind relatiile lor cu cei din jur, dar mai ales cu ei insisi. Inclusiv mie. As dori insa sa “merg” la sursa si-ti multumesc anticipat pentru cartile oferite.

 8. Multumesc pentru ebook si pt carti. Mi-a facut placere sa te citesc. Cu toata oboseala, chiar ai reusit sa-mi captezi atentia si sa ma trezesc ca ajung la final. Mi-am clarificat multe din ce nu înțelegeam despre Inteligenta Emoțională. Multumesc.

 9. A ajuns la mine intr-un moment potrivit, si stiu ca ma va ajuta. Astept sa apara si altele la fel de educationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *