Puterea extraordinara a subconstientului tau

Puterea extraordinara a subconstientului tau

Unicitatea acestei carti consta in invataturile sale foarte practice care explica modul in care omul ar trebui sa gandeasca pentru a obtine tot ceea ce isi doreste.

Tehnicile prezentate aici iti permit sa te conectezi la puterea colosala a subconstientului tau, astfel incat sa obtii rezultatele visate. In realitate, omul devine ceea ce gandeste, lucru care explica de ce un om e trist si altul fericit, de ce unul e geniu In ceea ce face, in timp ce altul se zbate o viata si tot nu obtine nimic, de ce unii primesc raspunsuri la rugaciuni, iar altii nu, etc.

Cartea lui Murphy te poate ajuta sa-ti dezvolti acea putere mare din tine care atrage miracolele in viata ta. El o numeste puterea subconstientului, intrucat ea face parte din legile universale care preced orice religie.

„Oricine citeste atent aceasta carte si aplica legile subconstientului expuse aici, va fi capabil sa dea rugaciunilor sale eficacitate, ajutandu-se astfel pe sine, dar si pe cei din jurul sau.”

oferta emag

oferta libris

oferta elefant

dezvoltare personala

PS: Daca vrei sa afli mai multe despre subconstient inainte de a citi aceasta carte te invit sa citesti cel mai popular articol de pe site in care vorbesc in care tratez acest subiect.

Comments

comments

One thought on “Puterea extraordinara a subconstientului tau

  1. Pingback: Trezeste-te!Dezvoltare personala | Dezvoltare personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *